Horoskoopit

Teksti: Kissa Krumeluu

Kuvitus: Oscar Arminen

Hei rakkaat lukijat<3 

Nyt on niinku tää Libra Season, mikä tarkottaa kaikille merkeille sitä, että tähdet käskee teitä unelmoimaan ihan täysiä ja menemään sitten niitä unelmia kohti. Unelmoiminenhan on aina tärkeää ja ihanaa, mutta nyt, kun Merkurius ja uusikuu jotain sekoilee keskenään, niin on todennäköisempää, että niistä tulee totta. Sit se Venus on oleellinen vaa’an kannalta, mikä on aika romanttinen planeetta, joten se on vaikuttanut tämän kerran ennustuksiin lievästi. Sit jos tuntuu siltä, että ei jaksa just nyt harppoa kohti unelmia, niin sitte vaan keskityt löytämään sen kuuluisan sisäisen rauhas. Se on toinen hyvä vaihtoehto tälle vaakakaudelle. Eli huokaile vaikka enemmän ku yleensä ja ilmaise itseäsi jotenkin, esimerkiksi kirjoittamalla. Ympäröi itsesi vilteillä ja kynttilöillä.

OINAS (21.3.–19.4.)

Sisäinen Robin Hoodisi on valloillaan. Tiedät mitä tehdä;) Älä jää kiinni!

HÄRKÄ (20.4.–20.5.)

Se, että joku juo kauramaitoa ja käyttää kangaskassia, ei tarkota välttämättä sitä et se on HOT! Katso tarkkaan. Älä tyydy. 

KAKSOSET (21.5.–20.6.)

Vältä sitä, jonka kirjahyllystä löytyy kaikki Millerin romaanit tai joku Vaurastu kuin nainen -kirja. Läheistesi kirjahylly on oiva tapa tarkastella heitä. Ovatko he kauniin energiasi arvoisia ihmisiä? 

RAPU (21.6.–22.7.)

Pötköttele ja heiluttele varpaita. Se on poliittista ja merkittävää toimijuutta, jota on syytä ihailla ja vaalia. 

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Siirry pois selaamasta sitä @valtsikaihastus -jodelia. On aika toimia IRL. Mene tapahtumiin tai lähesty viestillä. Myöskin sähköpostin lähettäminen on nykyään söpöö. Onnea matkaan<3 

NEITSYT (23.8.–22.9.)

Elokapinaan liittyminen voisi olla aktivismin lisäksi myös tapa löytää kaltaisiasi. Voisiko aktivismi olla vastaus rauhan löytämiseen ja yksinäisiin hetkiin? 

VAAKA (23.9.–23.10.)

On aika järjestää bileet. Muistele kaikkia parhaimpii bileitä missä oot ollu ja pistä paremmaksi. Juhli elämää nyt.  

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Sun elämässä ei tapahdu juuri mitään oleellista nyt tällä kaudella. Päästä siis irti peloista ja sekoile vähän vaikka VOOn rissellä;) 

JOUSIMIES (23.11.–21.12.)

Mee seuraan @pikakahvimemegirl. Meemitilit voivat olla avain ongelmiisi. Löydät niistä joko turvaa ja samaistumisen kokemuksia, jotka poistavat yksinäisyyttäsi tai sitten avartavat maailmaasi merkittävällä tavalla. JOS sinulla ei ole Instagramia niin keskity lukemaan kaunokirjallisuutta.

KAURIS (22.12.–19.1.)

Olet eksynyt ahkeruuteesi. Mitä ihmettä? Miksi maksimoisit omaa riistoasi olemalla noin vitun ahkera koko ajan? Chillaa BRO!! Ahkeruuden ja suorittamisen sijaan pysähdy ja mieti, mitkä asiat todella merkitsevät. Mistä todella nautit? 

VESIMIES (20.1.–19.2.)

Jos et osaa tehdä virheitä niin et osaa tehdä mitään. Uusia asioita ei voi aloittaa ja oppia, jos vaadit itseltäsi aina onnistumista. Nauti virheistäsi ja opettele nauramaan itsellesi. 

KALAT (20.2.–20.3.)

Tämmösessä kulutushulluudessa, jossa yritetään huiputtaa sua tuntemaan itses rumaks tai riittämättömäksi, jotta ostaisit lisää tuotteita, radikaalein teko on et rakastat ittees ihan pokalla. Oot ihana! Ei tarvii sheivaa tai kasvattaa niitä lihaksii yms. Sinä riität<3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s