Horoskoopit

Teksti: Kissa Krumeluu

Kuvitus: Oscar Arminen

No hei taas rakkaat lukijat<3 

Toivottavasti tähdet olivat suosiollisia teille viime kuussa! Nyt on meneillään Jousimieskausi eli Jupiter on jotenki hallitsevassa asemassa. Jupiterista tiedän sen verran, että sitä kiertää monta kuuta, mikä voisi viitata jouluiseen tapaan kerääntyä ystävien ja sukulaisten lähelle. Kehottaisin kuitenkin kaikkia olemaan tässä asiassa armollisia itseään kohtaan ja keräämään vain mieluisia olentoja jakamaan kanssanne loppuvuoden. Seuraavan täydenkuun aikaan saatte pienen maistiaisen siitä, mitä ensi vuoden tuleman pitää 😉 Noniin nyt tarkempiin ennustuksiin. Tähdet ovat puhuneet. 

Ps. Jos tällä kertaa merkkisi kohdalta ei löydy mitään sua koskevaa niin kokeile puhutteleeko joku muu merkki enemmän 🙂 Kissakrumeluulla on just vaihtunut lääkitys, ja on ollut hyvin pilvistä viimeaikoina, joten tähtien tulkinta on ollut hieman haasteellista. Pitäkää itsestänne huolta ❤ 

JOUSIMIES (23.11.–21.12.)

Tää kausi on selkeesti täynnä juhlahumua ja voit täysiä antautua kaikille sen tuomille mahdollisuuksille. Hyvää syntymäpäivää, itsenäisyyspäivää, joulua ja vuodenvaihdetta ❤ Olkoon päiväsi loisteliaita! 

KAURIS (22.12.–19.1.)

Käytä samaa asua koko viikon, tai edes pari päivää. Fuck trendit ja kulutuskulttuuri!

VESIMIES (20.1.–19.2.)

On aika syödä suklaata ja maata sängyssä niin pitkään, että kyllästyt. Olkoon se sitten tunteja tai viikkoja niin se on ratkaisu melkein kaikkiin ongelmiisi. 

KALAT (20.2.–20.3.)

Miksi osallistuisit vuosittaiseen kulutusjuhlaan ostamalla kaikille lahjoja, joista et ole edes  varma pitääkö niiden saajat niistä? Älä siis ostele vaan pelasta maapallo ❤ 

OINAS (21.3.–19.4.)

Piipahda pikkujouluissa. Näitä saattaa olla sulle tulossa liiankin monia, mutta koska en oo nyt ihan varma mihin niistä olisi tulevaisuuden kannalta merkittävintä osallistua niin piipahda varulta kaikissa. Ei tarvii jäädä pitkäksi aikaa, mutta voit vertailla vaikka, missä on parhaimmat glögit. Jotain tulee kuitenkin tapahtumaan, se on varma. 

HÄRKÄ (20.4.–20.5.)

Sun tähtikartassa on havaittavissa joitakin pieniä murheenkryynejä ja epävarmuustekijöitä, jotka valtaavat liikaa mieltäsi. Mitä jos kaikki onkin osa suurempaa suunnitelmaa ja kääntyy vielä ihan oikein päin? Trust the process yms.  

KAKSOSET (21.5.–20.6.)

Tähdet kuiskasivat sun kohdalla, että jouluisinkin haluat toimia merkittävänä vaikuttajana. Mitäpä jos kirjoittaisit Lupa elää -kansalaisaloitteen? Ihana sä ❤ 

RAPU (21.6.–22.7.)

Sanoita ääneen tunteesi ja tarpeesi. Muiden on vähä vaikee lukee niitä kuoren alta. Ole avoin ihmeille! 

LEIJONA (23.7.–22.8.)

Sun kohdalla tähdet oli jotenki vaisuja, joten ehkä sunki pitää ottaa tää kuu ihan chillisti. Tee vaan pakolliset asiat ja hiljenny hetkiin.  

NEITSYT (23.8.–22.9.)

On ok syödä suklaata joka päivä. 

VAAKA (23.9.–23.10.)

Nonii elikkäs Merry Crises!? Tsemppiä <333 Vuosi vaihtuu pian ja voidaan toivoa, että se siitä helpottaa 🙂 

SKORPIONI (24.10.–22.11.)

Muista jäädä pois oikealla pysäkillä! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s