Jouluiset vooskoopit

Teksti: Eetu Kukila

 

Kauris 23.12. – 20.1.

Sinulle joulussa on tärkeintä tunnelma ja aloitatkin jouluradion kuuntelemisen hyvissä ajoin. Ota ilolla vastaan jokainen pyyntö joululounaalle tai seuraksi markkinoille, sillä kauris luo joulutunnelman läsnäolollaan.
Tunnettu kauris: Tarja Halonen

 

Vesimies 20.1. – 19.2.
Haluat tänä vuonna antaa parhaimmat joululahjat. Kohtaat suurta houkutusta urkkia muiden antamien käärepapereiden sisälle etukäteen. Älä kuitenkaan alennu vilppiin, mutta jos niin teet, ota paketit vastaan niin yllättyneen oloisena kuin vain osaat. Voit löytää tukea ja turvaa yllättävästä kohtalotoverista.
Tunnettu vesimies: Anneli Jäätteenmäki

 

Kalat 19.2. – 20.3.

Kaipaat lumista joulua, mutta joudut pahasti pettymään, sillä tihkusateinen sää muistuttaa pikemminkin lokakuuta. Kannattaa siis unohtaa hiihtäminen nietoksissa ja keksiä uusia harrastuksia sisätiloissa.

Tunnettu kalat: Maria Ohisalo

 

Oinas 21.3. – 20.4.
Oinas haluaa olla osallisena kaikissa askareissa niin, että loppuun palaminen uhkaa sekä henkisesti että piparkakkujen osalta. Pyydä siis rohkeasti apua askareisiisi, sillä ei kukaan huomaa, että laatikoistasi 80 % on valmistuotteita.

Tunnettu oinas: Laura Huhtasaari

 

Härkä 21.4. – 21.5.
Materialistinen joulu ei ole mieleesi, vaan päätät olla ostamatta mitään. Olet muille esimerkkinä kestävämmästä joulusta niin taloudellisesti kuin ympäristönkin kannalta. Kysy myös rohkeasti seitankinkkua, jos sellaista ei näköpiiristäsi löydy.

Tunnettu härkä: Li Andersson

 

Kaksonen 22.5. – 22.6.
Rakastat viettää joulua omassa rauhassa. Mikäpä onkaan sen nautinnollisempaa kuin kuuma tee ja mieltä kutkuttava kirja. Älä kuitenkaan jätä ystäviäsi huomiotta, sillä ilman seuraasi he saattavat jäädä varsin toimettomiksi.

Tunnettu kaksonen: Timo Soini

 

Rapu 22.6. – 22.7.

Et saa mielestäsi maailman uutisotsikoita, vaan pollaasi painavat globaalit kriisit. Lakkaa maaninen uutisotsikoiden seuraaminen, sillä konfliktinratkaisutaidoillasi on myös kysyntää joulupöydässä setvimään kehkeytyviä perheriitoja.

Tunnettu rapu: Martti Ahtisaari

 

Leijona 22.7. – 23.8.

Haluaisit viettää joulun ulkomailla, mutta samalla tunnet moraalisen piston ilmaston puolesta ja tyydyt vain haaveilemaan kaukomatkoista. Kannattaa siis ennakkoluulottomasti siirtää katse kotimaan matkailuun. Kenties mökkiloma on sinun juttusi tänä vuonna.

Tunnettu leijona: Jutta Urpilainen

 

Neitsyt 23.8. – 23.9.

Sinulla on taipumus huomion keskipisteenä paistatteluun ja saavutkin suvereenisti juhlapaikalle kaikkien seurueesi jäsenten kutsumana. Älä kuitenkaan vaienna epämieluisia keskustelunaiheita, sillä vasta saunassa puidaan maailman laita.
Tunnettu neitsyt: Urho Kekkonen

 

Vaaka 23.9. – 23.10.
Vietät joulun reissaten Tukholman-risteilyllä. Välillä onkin hyvä avartaa maailmankuvaa tutustumalla muiden pohjoismaiden joulunviettoon. Ruotsissa voikin tutustua kävelykatuun ja perunalaatikon sijaan maistella toast skageneita.
Tunnettu vaaka: Björn Wahlroos

 

Skorpioni 23.10. – 22.11.
Nautit jouluna herkuttelusta, mutta nyt ei vegeillä. Kannat notkuvaan herkkupöytään maankuulua pekonipastaa. Suusta putoilevien sammakoiden lisäksi voitkin aterioinnin yhteydessä kehottaa muuta seuruetta ryhtymään vaikka synnytystalkoisiin ja pyytää selkeämpää viestintää.
Tunnettu skorpioni: Antti Rinne

 

Jousimies 22.11. – 22.12.
Joulun aika on yhtä pikkujoulujuhlaa. Osallistut mielelläsi karaokeen ja annat koko tanssilattian säkenöidä liikkeistäsi. Älä kuitenkaan masennu joulun loputtua, sillä pian tulevat jo uudenvuoden kekkerit uusine pirskeineen.
Tunnettu jousimies: Paavo Arhinmäki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s